Winkel

Winkel

Winkel Electro Gommans

 

 

 

        We zijn onder andere dealer van de volgende merken:

Service

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u ten alle tijde van een passend advies voorzien. Wilt u een luxe uitstraling of is uw keuze prijsbewust, Electro Gommans biedt passende apparatuur voor ieders wens.

Onze service stopt niet aan de deur. Wij bezorgen uw witgoed in de meeste gevallen gebruiksklaar op de plek van bestemming binnen een straal van 25 km. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Mochten er problemen met uw apparatuur ontstaan, Electro Gommans beschikt over eigen servicemonteurs die voor u klaar staan wanneer er mankementen mochten ontstaan.

Installatiematerialen

Wilt u de elektrische installatie in uw woonhuis zelf aanleggen? In onze winkel kunt u ook terecht voor alle installatiematerialen. Dankzij onze grote voorraad kunnen we de handige klusser alle benodigde elektrische installatiematerialen direct leveren.

Glasweb Informatiepunt

Glasweb Venray is een burgerinitiatief met als doel gemeente Venray te voorzien van glasvezelnetwerk. Bij ons kunt u terecht voor informatie en het afsluiten van een contract. Uw huidige installatie kan probleemloos op het toekomstige glasvezelnetwerk aangesloten worden, maar, indien gewenst, kunnen we uw installatie direct moderniseren en digitaliseren.

U bent van harte welkom

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze winkel.

Hier ervaart u zelf het gemak en de service die ervoor zorgt dat wij inmiddels een grote, trouwe klantenkring hebben.

Onze openingstijden

 

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.30 uur
Zondag Gesloten

 

Ons adres

 

Hoofdstraat 37

5808 AS Oirlo

Navigeer